Workshops 14 & 15 december!


Human design is een experiment in bewustzijn. Het informeert ons over onze energetische natuur door er de mechanische werking van te beschrijven. Het gaat in op hoe onze eigenheid functioneert. Onze authenticiteit is er altijd maar we zetten ze niet altijd kracht bij aangezien ze verdwijnt onder lagen van “conditionering”. Informatie krijgen over hoe je energetisch in elkaar zit, kan je ogen openen en je toelaten het leven tegemoet te treden vanuit hoe je echt ineen zit en niet vanuit wat van jou verwacht wordt. We bieden dan ook graag onderstaande workshops aan:

Vrijdag  14 december  2012. Human Desig praktisch in relaties.

Human Design geeft informatie over hoe onze energie functioneert. Als we die informatie persoonlijk gaan testen in ons dagelijks leven is een van de gevolgen een zekere verandering in de manier waarop we met andere omgaan en communiceren. Doorgaans is onze communicatie gebaseerd op de veronderstelling dat de ander denkt, ziet, voelt of met de dingen begaan is op onze manier of een manier die wij ons inbeelden, een poging om te laten aansluiten op de onze. Dit is echter niet de realiteit! We denken, zien, voelen en beleven  allemaal op een heel individuele manier en worden we in dit leven uitgenodigd om vanuit deze unieke plek te communiceren. Waarom lijkt de algemeen menselijke ervaring dan zo anders?

Human Design kan ons daar praktische antwoorden en informatie over geven.

De bedoeling van deze workshop is om in te gaan op jouw Human Design en die van de mensen waar je mee omgaat en communiceert.

Wil je deelnemen dan is het noodzakelijk dat wij beschikken over je geboortegegevens (dag,maand,jaar UUR, gemeente,land) en die van je relatie’s die je nader wil onderzoeken.

Dit gaat door: vrijdag 14 december 2012

van 10u tot 13 u en van 14 u tot 17 u

Adres :Heidebosstraat 48, 9310 Moorsel

Deelname kost : 125 euro broodje en drank inbegrepen

Inschrijven kan via email :info@humandesignexperiment.beengerdadeclippeleer@gmail.com

of bellen naar 0498/109380 ten laatste tegen 10 december.

 

Zaterdag 15 december 2012. Workshop Ouder/kind relatie:

We worden uniek geboren maar niet noodzakelijk erkend voor wie we zijn. Human Design geeft veel praktische tips voor een uniek opvoedingsproces. Het brengt inzicht in slaappatronen, eetgewoontes, emotionele geaardheid, synergie tussen de ouders en het kind, de stimulans van aangeboren talent en de eigenheid van het kind in het algemeen. In deze workshop wordt op elk kind en diens relaties ingegaan en staat het meegeven van praktische opvoedingstips centraal.

Wil je deelnemen dan is het noodzakelijk dat wij tijdig de geboortegegens (dag,maand,jaar,UUR, gemeente,land) van het kind(eren) en van beide ouders bezitten.

Dit gaat door :zaterdag 15 december 2012

van 10 u tot 13 u en van 14 u tot 17 u

adres: Heidebosstraat 48, 9310 Moorsel

deelname kost : 125 euro broodje en drank inbegrepen.

Inschrijven kan via email :info@humandesignexperiment.be en gerdadeclippeleer@gmail.com

of bellen naar 0498/109380 ten laatste tegen 10 december

Comments & Responses

Comments are closed.