Getuigenissen

Lees verhalen van anderen die met Human Design experimenteren op onze blog

Een aantal getuigenissen van mensen die ook experimenteren:

Human Design was “the missing link”. Dé bevestiging van wat ik altijd diep verborgen in mezelf gevoeld en geweten heb en dat is het nog steeds en steeds meer…. Momenteel steek ik vrij weinig tijd in het verder uit spitten van Human Design omdat ik me op dit moment focus op het “weer contact maken” met mijn voelen want in de eerste plaats  contact hebben met mijn voelen (in plaats van met mijn denken) is voor mij dé belangrijkste stap… Om jezelf te kunnen accepteren en lief te hebben moet je jezelf toch leren kennen hé en dat komt voor mij zelfs nog vóór het informeren…De mensen helpen weer contact maken met hun voelen is dàt wat ik in mijn praktijk wil neerzetten… en de mensen die bij me terecht komen zijn tot nu toe heel dankbaar… Jullie workshops zijn een enorme hefboom om mezelf verder te verkennen en zo mijn kwetsbaarheid, en heel mijn voelen, sneller te (h)erkennen en te zien als een kwaliteit. Wat mij betreft is Human Design een zéér waardevolle en “helder makende”  tool en  het  blijft mijn verdere interesse hebben omdat ik enorm dankbaar ben voor wat het mij reeds gebracht heeft.
Mia Polleunis (na een reading bij Dirk en bij Stien, en verschillende workshops)

“Stien, Ik wou je nog bijzonder bedanken voor de reading die je voor ons gedaan hebt.
Ook het werken met de kaartjes waarbij je uitnodigde om de waardering uit te spreken bracht me echt bij de waardering. Ik besefte nadien dat ik dat door de storing die op de communicatie zit deze waardering verloren was. Echt hartelijk dank.”
Ivo Bols (na een relatiegesprek op basis van Human Design)

“Ik vond het enorm leerrijk gisteren en mij heeft het erg belangrijke inzichten gegeven op onze samenwerking waardoor ons project een veel grotere kans op slagen gekregen heeft.”
Stef Kuypers (na een relatiegesprek voor hem en zijn collega op basis van Human Design)

Als ik met jou werk Stien, geniet ik van de combinatie van je kennis, enthousiasme én integriteit. Je verstaat de kunst om mensen te begeesteren en hen tegelijk volledig de ruimte te laten voor wie ze in wezen zijn. Dat schept veiligheid en nodigt uit tot openheid en verdieping. Heel bijzonder ook dat je daarbij je eigen kwetsbaarheid niet schuwt. Dankjewel voor je gerichte aanpak en invoelende coaching.
Gil Renders (na enkele relatiegesprekken voor haar en haar collega op basis van Human Design)

“Het heeft een pak inzichten gegeven over het project en onze samenwerking, ik heb er ook voor mezelf een aantal cruciale elementen uitgehaald die mij nu weer verder helpen. Ik heb er weer energie van gekregen!”
Saskia Smet (na een relatiegesprek voor haar en haar collega op basis van Human Design)

 

- Facebook Members WordPress Plugin