Analyses & Coaching

Human Design individuele analyse  

Human Design is een kennis die tot leven komt door ermee te experimenteren. De eerste stap is een analyse. Uw uniek design wordt beschreven en uitgelegd. Het geeft inzicht in je mentale verdedigingsstrategieën en conditioneringen, duidelijke richtlijnen voor het nemen van correcte beslissingen vanuit jezelf, het toont waar je  energetisch kunt op vertrouwen,  hoe je in je kracht kunt komen en wat communicatie vanuit jezelf kan betekenen.

Het is een praktische handleiding voor meer inzicht in hoe je in het leven en je relaties staat als jezelf.

Je kunt een Human Design Analyse aanvragen bij Dirk. Stuur gerust een mailtje naar info@humandesignexperiment.be of neem telefonisch contact op 0032 (0)498 10 93 80 om dit verder te bespreken.


Human Design voor kinderen  

– Wil jij je kind beter leren kennen zodat het alle kansen krijgen om zichzelf te ontplooien?
– Sta je voor moeilijke beslissingen in verband met je kind en wil je hier een nieuwe kijk op?
– Heb je een moeilijke relatie met je kind en zoek je naar inzichten en houvast?

Elk kind is uniek en kan in het vertrouwen van die eigenheid worden opgevoed. Human Design brengt veel praktisch tips voor dergelijk opvoedingsproces. Het brengt inzicht in slaappatronen, eetgewoontes, management van de energie, synergie tussen de ouders en het kind, het stimuleren van hun talenten en het waarderen van hun eigenheid in het algemeen.

In een Ouder-Kind analyse worden gaat Dirk samen met jou door jullie charts en geeft zowel inzichten als praktische tips. Stuur een mailtje naar info@humandesignexperiment.be of neem telefonisch contact op 0032 (0)498 10 93 80 om dit verder te bespreken.


Human Design relatiegesprek


– Hebben jullie als partners (in liefde, werk, …) nood aan een herbronning?
– Spelen er tussen jullie issues die je maar niet kunt oplossen?
– Wil je elkaar echt kunnen ontmoeten als jezelf?

Human Design kan helpen om opnieuw met elkaar in contact te komen. Stien begeleidt jullie vanuit jullie charts in een open gesprek met elkaar over jullie en jullie relatie. Dit kan gaan om een liefdesrelatie, een vriendschapsrelatie en/of een werkrelatie. Voorwaarde: beide partners/collega’s hebben op voorhand een individuele Human Design Reading gehad. Stuur een mailtje naar info@humandesignexperiment.be of neem telefonisch contact op 0032 (0)498 10 93 80 om dit verder te bespreken.


Human Design Opstelling

PopjesEen opstelling is een ruimtelijke visualisering van aspecten uit je Human Design chart en andere aspecten die betrekking hebben op een vraag die bij jou speelt. Human Design is een systeem, en werkt dus ook systemisch: alles heeft invloed op elkaar. Een systeemopstelling is een prachtige, ingrijpende en invoelende manier om inzichten te krijgen in ons eigen systeem, heling te brengen en ons opnieuw te aligneren met onze eigen frequentie.

Human Design Experiment organiseert af en toe een namiddag opstellingen. Je kan hieraan deelnemen als observator / representant of als vraagsteller.

Als vraagsteller van een opstelling kan je komen met een prangende vraag waar je met een verruimde blik naar wilt kijken, iets wat je op een diepere manier wil begrijpen of op een betere manier mee wil kunnen omgaan. Het kan gaan over een persoonlijke situatie, een professionele situatie, een maatschappelijke situatie of een nog moeilijk te duiden malaise of symptoom.

Ik kan iedereen een opstelling aanraden. De ervaring die je beleeft is eentje om nooit meer te vergeten. Mijn opstelling van in mei dendert nog altijd na en heeft mijn leven echt veranderd. Cat

Als observator / representant kun je gevraagd worden om in de opstelling iets/iemand te representeren. Dit blijft steeds opnieuw jouw vrije keuze. Je hebt geen enkele voorkennis nodig, noch van Human Design, noch van opstellingen. De ervaring leert dat de observatoren / representanten zelf ook tot nieuwe inzichten komen.

Stien begeleidt de opstellingen, Dirk en Gerda ondersteunen het gesprek na de opstelling om een en ander te plaatsen. We letten er daarbij wel op dat de opstelling niet ‘kapot’ geanalyseerd wordt, een opstelling werkt op vele manieren verder door, en het mentale inzicht speelt daarbij slechts een kleine rol.

De enige voorwaarde is dat je al een analyse hebt gehad van jouw chart.