Wie zijn wij?

Home » Wie zijn wij?

Mijn naam is Dirk Nellens, ik ben een Reflector. Mijn uniciteit ligt in mijn vermogen om open en ontvankelijk te zijn voor alle aspecten van de menselijke natuur. Door te experimenteren met wat dit voor mij betekent, begon ik aan een intense reis die mij bijzonder lief is.

De onmetelijkheid van het leven heeft me altijd al geboeid: tijdens mijn studies Rechten en Sociale Antropologie bestudeerde ik voor het eerst menselijke interacties binnen hun sociaal-culturele context. Mijn professionele achtergrond in een internationale coöperatie en mijn voorliefde voor reizen en bewustzijnsonderzoek hielpen me om een nog breder beeld te vormen.

Ik ontdekte Human Design via een vriendin, en vond hierin een diepgaande synthese tussen wetenschap en mystiek. Sindsdien verdiep ik me steeds meer in deze kennis, en werd ik ook gecertificeerd analyst. Vandaag deel ik graag mijn ervaring en inzichten in Human Design met iedereen die bereid is zijn of haar eigen uniciteit te ontdekken, te onderzoeken en het experiment aan te gaan.

 

Mijn naam is Stien Michiels, ik ben een Manifesting Generator. Nadat ik in 1998 afstudeerde aan de K.U.Leuven als Licenciate Germaanse Talen met een Postgraduaat  Culturele Studies, werkte ik achtereenvolgens als taaltrainer, communicatie-verantwoordelijke bij het KunstenFestivaldesArts, zelfstandig vertaler & copywriter en communicatie consultant. Sinds 2006 begeleid ik  dialoog en groepsprocessen in tal van organisatie en in 2007 richtte ik mijn een-vrouw-bedrijf Ziraffa op. In 2011 werd ik ernstig ziek en begon een intense periode van verplichte rust, heling, herbronning en hernieuwing. In 2012 zette ik mijn pen en (Human Design) coaching-vaardigheden in voor solo-ondernemers die vanuit hun bezieling willen werken en authentiek willen communiceren en sinds 2013 coach ik opnieuw teams en begeleid dialoog en leiderschapstrajecten in overheid, bedrijven en non profit organisaties (www.stienmichiels.be).
Daarnaast vullen mijn dagen zich met schrijven, voordracht, toneel, muziek en audio-visuele kunst, het exploreren en ontdekken van allerhande vormen van zelfonderzoek, meditatie en contemplatie en het steeds intenser genieten van vrienden en natuur.
 
In 2006 kwam ook Human Design op mijn pad: het begin van een diepgaand proces, dat me met vallen en opstaan bracht tot waar ik nu ben. Sinds maart 2010 ben ik gecertificeerd Living your Design Guide, en sinds mei 2012 Human Design Analist. Ik volgde daarnaast verschillende opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en coaching, van intuïtieve ontwikkeling tot hartcoherentie, coaching & counselling en familieopstellingen. Human Design vertaal ik dan ook het liefst naar een praktische context: een gesprek tussen 2 partners (persoonlijk of zakelijk), een opstelling van iemands chart, of een onderzoek naar woorden die bij je horen in het kader van een start-up business. 
 

 

Mijn naam is Gerda De Clippeleer.Ik ben een Projector die graag weet wie die andere nu juist is. Dankzij Human Design leerde ik Dirk en Stien kennen, zij waren en zijn nog steeds de mensen waarmee ik mijn experiment kan delen. Allebei op hun eigen specifieke manier bezig met Human Design nodigden ze mij uit om in hun proces te delen, om samen onze ervaringen te delen. Dat is wat ik doe in alles wat er georganiseerd wordt: delen, mee creëren, mee begeleiden om zo de andere en ook mij zelf beter te leren kennen. Als Living your design  guide hoop ik nog intenser aanwezig te zijn in dit proces.

 

Comments & Responses

Comments are closed.