LIVING YOUR DESIGN TRAJECT – START 27 september 2018


De volgende
LIVING YOUR DESIGN CURSUS start op 27 september: vertaal jouw design naar je dagelijkse leven

Onszelf leren zijn opent wonderlijke deuren, authentiekere relaties, meer plezier in de ervaring van het leven en verwondering voor wat het leven is. Human Design is een systeem dat informatie biedt voor dit avontuur. Het geeft logische, praktische en grafische antwoorden over hoe we het leven kunnen ervaren als onszelf en dat soort van informatie komen we niet alle dagen tegen! We komen wel alle dagen ‘spreuken’ tegen op Facebook die gaan over het wonder van het leven of de magie van onszelf te zijn en voor onszelf op te komen maar er wordt zelden informatie gegeven over hoe dat werkt voor ieder van ons op een unieke manier en hoe we dat in ons dagelijks leven kunnen waarmaken. Dat is het waardevolle van Human Design.

Informatie, uitwisseling en experimenten gericht op hoe we ons dagelijks leven, ervaringen en relaties kunnen verrijken door Human Design is wat  deze cursus aanbiedt.

Deze Living your design cursus wordt gegeven in 10 lessen die telkens doorgaan op woensdagavond telkens om 19u30 tot 22:00u in de Lindeveldstraat 56, 9308 Hofstade

Data : 10 avonden vanaf 27 september 2018, volgende data in overleg
Kostprijs : 250 euro (syllabus inbegrepen)

Inschrijven ten laatste 15 september 2018 – tel. 0498/ 10 93 80 of email: info@humandesgnexperiment.be

Comments & Responses

Comments are closed.