Een masker bouwen om creatief de Human Design informatie in te duiken


Van vrijdagavond 13 juli tot zondagavond 15 juli organiseren we in Moorsel een creatieve Human Design workshop.

Ieder van ons maakteen plaasterenmasker en beschildert of decoreert het rond een thema in Human Design dat door Ra Uru Hu “Godheads” werd genoemd. The Faces of the Godheadgaat om het meer kosmologische aspect van Human Design en raakt zowel mystieke als collectief onbewuste thema’s aan die voor elk persoon specifiek aan zijn of haar design zijn verbonden. We zullen de tijd nemen om dieper op die thema’s in te gaan en kijken in detail naar jullie persoonlijke charts om de informatie zo individueel mogelijk te maken voor iedereen. De maskers die we ineen knutselen zullen symbool staan voor die aspecten van jezelf en zullen ook  tot leven komen tijdens dit prettige weekend! Je kan dit masker op een voor jou zichtbare plaats hangen, als een blijvende herinnering aan de verhalen die in jouw hoofd leven. Zo leren we ons zelf beter kennen.  Iedereen die zin heeft om wat te knutselen, een andere invalshoek van Human Design te leren kennen en samen op een plezierige wijze zichzelf beter wil leren kennen is welkom!

Praktisch:

Vrijdagavond van 18u tot 22u om de maskers te maken en kennis te maken

Zaterdag : Van 10u tot 17 uur : Wie zijn onze goden en welke thema’s vertegenwoordigen ze, maskers beschilderen, beplakken, vormgeven

Zondag : 10u tot 17u Maskers verder afwerken en wat betekent jouw god in jouw design, wat is het persoonlijk verhaal.

Kostprijs: 250 euro, materialen, versnaperingen, koffie, thee, water, fruitsap inbegrepen

Lunch: 10 euro voor de twee dagen

Iedereen steeds welkom vanaf  9:30u voor een babbel en een kop koffie of thee.

Adres: Heidebosstraat 48, 9310 Moorsel

Gelieve voor 9 juli in te schrijven zodat we de logistieke aspecten kunnen voorzien langs onze kant, thanks! En zeker niet vergeten je geboortegegevens door te geven (Datum, uur en plaats).

Comments & Responses

Comments are closed.