2daagse RAVE ABC in oktober 2016


Op 17 en 18 oktober 2016 organiseren we in Hofstade opnieuw een interactieve cursus die diepere informatie biedt over de Human Design Bodygraph.

In deze workshop – Rave ABC – gaan we samen het beeld onderzoeken dat Human Design biedt over wat het is mens te zijn. Aan de hand van vraag en antwoord  onderzoeken we op een speelse en begrijpelijke manier de onderliggende structuren en energetische circuits die zich in de Human Design BodyGraph bevinden. We kijken naar onze vragen door de lens van energetische mechanismes en ontdekken wat deze benadering ons vertelt over het sociale, seksuele, maatschappelijke, familiale en mystieke aspect van ons mens zijn. Als je dieper begrip wil omtrent je eigen chart of met meer gemak die van een ander wil benaderen, en als je openstaat voor een interactieve manier van werken waarbij we leren via de vragen die leven in de groep, dan is dit de meest logische stap en ben je meer dan welkom bij ons.

Locatie: Lindeveldstraat 56,9308 Hofstade

Prijs: 250 € (Broodje en drank inbegrepen)

Data: 17 en 18 oktober van 10 uur tot 17 uur

Inschrijven voor 10 oktober – stuur een mailtje naar info@humandesignexperiment.be of bel 0498/ 10 93 80. Wij ontvangen ook graag je geboorte gegevens (datum, plaats en uur) bij inschrijving. Als er thema’s zijn die je bezighouden of die je zou willen behandeld zien, laat het ons gerust weten.

Comments & Responses

Comments are closed.