Tweedaagse Rave ABC in april


Op 20 en 21 april 2016 organiseren we in Hofstade opnieuw een cursus die diepere informatie biedt over de Human Design Bodygraph.

In deze workshop – Rave ABC – wordt het beeld gedoceerd dat Human Design biedt over wat het is mens te zijn. Er wordt gekeken door de lens van energetische mechanismes. Het is een antropologisch getinte benadering over het sociale, seksuele, maatschappelijke, familiale en mystieke aspect van ons mens zijn. Dit wordt gedaan door een dieper onderzoeken van de onderliggende structuren en energetische circuits die zich in de Human Design BodyGraph bevinden. Als je dieper begrip wil omtrent je eigen chart of met meer gemak die van een ander wil benaderen, dan is dit de meest logische stap en ben je meer dan welkom bij ons.

Locatie: Lindeveldstraat 56,9308 Hofstade

Prijs: 250 € (Broodje en drank inbegrepen)

Data: 20 en 21 april van 10 uur tot 17 uur

Inschrijven voor 10 april – stuur een mailtje naar info@humandesignexperiment.be of bel 0498/ 10 93 80. Wij ontvangen ook graag je geboorte gegevens (datum, plaats en uur) bij inschrijving. Als er thema’s zijn die je bezighouden of die je zou willen behandeld zien, laat het ons gerust weten.

Comments & Responses

Comments are closed.