23 tot 30 augustus: ontspannen weekje HD in Baskenland


Van 23 tot 30 augustus organiseren we in het Franse Baskenland een weekje Human Design, relaxen onder de zon en in de natuur en lekker eten en plezier maken met een klein groepje mensen.

Het belangrijkste aspect van Human Design zit hem in het leren vertrouwen van het lichaam. Ons leven neemt plaats in ons lichaam, zonder lichaam is er geen leven! Is het dan niet wijzer te vertrouwen in ons lichaam om ons leven te leiden in plaats van ons leven te laten bepalen door onze geest en wat die erover denkt? In Human Design termen noemt dit experimenteren met de strategie en de innerlijke autoriteit van je design.

In deze workshop in het kasteeltje “Sorhaburu” in het Franse Baskenland (www.chateau-basque.com) exploreren we samen op een dynamische manier hoe verschillend elk design is en wat het voor elk van ons betekent om ons lichaam te vertrouwen en onze geest te observeren. Tijdens de workshop biedt

Dirk Nellens, een analist met een erkende Jovian Archive licentie en Gerda De Clippeleer bieden informatie over je persoonlijk design en geven jullie een kijk op het design van anderen dat sowieso verschillend is. Dynamische oefeningen, technieken voor het observeren van onze gedachten, een uniek kader, de natuur van het Baskenland, lekker eten en een leuke sfeer staan op het programma.

De workshop is voor maximum 5 personen zodat iedereen een onafhankelijke kamer en badkamer heeft. De voertaal van de workshop is in het Nederlands, er is wel engelse ondertiteling mogelijk tenzij we natuurlijk enkel met Nederlandstaligen zijn.

De workshop neemt plaats van zaterdag 23 tot en met zaterdag 30 augustus 2014. Je kunt op Biarritz vliegen met Ryanair vanuit Charleroi en we komen je op de luchthaven oppikken en terug afzetten. We vragen 875 € voor het volledige pakket (Biarritz airport pick-up + verblijf met volledig pension + deelname workshop) en je kan ons contacteren op dirk@mapyourjourney.com en gerdadeclippeleer@gmail.com voor verdere informatie en reservatie.

Comments & Responses

Comments are closed.