Onderzoek een vraag via HD OPSTELLINGEN in oktober 2016


Een opstelling is een ruimtelijke visualisering van aspecten uit je Human Design chart en andere aspecten die betrekking hebben op een vraag die bij jou speelt. Human Design is een systeem, en werkt dus ook systemisch: alles heeft invloed op elkaar. Een systeemopstelling is een prachtige, ingrijpende en invoelende manier om inzichten te krijgen in ons eigen systeem, heling te brengen en ons opnieuw te aligneren met onze eigen frequentie.

Je kan hieraan deelnemen als observator / representant of als vraagsteller.

Als vraagsteller van een opstelling kan je komen met een prangende vraag waar je met een verruimde blik naar wilt kijken, iets wat je op een diepere manier wil begrijpen of op een betere manier mee wil kunnen omgaan. Het kan gaan over een persoonlijke situatie, een professionele situatie, een maatschappelijke situatie of een nog moeilijk te duiden malaise of symptoom.

Ik kan iedereen een opstelling aanraden. De ervaring die je beleeft is eentje om nooit meer te vergeten. Mijn opstelling van in mei dendert nog altijd na en heeft mijn leven echt veranderd. Cat

Als observator / representant kun je gevraagd worden om in de opstelling iets/iemand te representeren. Dit blijft steeds opnieuw jouw vrije keuze. Je hebt geen enkele voorkennis nodig, noch van Human Design, noch van opstellingen. De ervaring leert dat de observatoren / representanten zelf ook tot nieuwe inzichten komen.

Stien begeleidt de opstellingen, Dirk en Gerda ondersteunen het gesprek na de opstelling om een en ander te plaatsen. We letten er daarbij wel op dat de opstelling niet ‘kapot’ geanalyseerd wordt, een opstelling werkt op vele manieren verder door, en het mentale inzicht speelt daarbij slechts een kleine rol.

15 oktober
Lindeveldstraat 56, 9308 Hofstade
13u welkom / 13u30 start (stipt) – 17u30 einde

16 oktober
Rassonstraat 47, 1030 Brussel
13u welkom / 13u30 start (stipt) – 17u30 einde

Er is op zaterdag en op zondag telkens plaats voor 2 vraagstellers. De enige voorwaarde is dat je al een analyse hebt gehad van jouw chart.
Kostprijs: 60 euro
Kostprijs representant: vrije bijdrage

Bedankt om je plaats tijdig te reserveren (ten laatste 7 dagen voor de opstellingsdag) via info@humandesignexperiment.be of tel 0498/10 93 80

Comments & Responses

Comments are closed.