Dynamische Workshop in Baskenland


5-12 april 2014

Human Design lijkt soms iets complex of een systeem waarvoor moet gestudeerd of betaald worden om meer verdieping in te krijgen, maar voor ons is dit helemaal de essentie niet. Het Human Design Systeem geeft informatie over ons lichaam/geest mechanisme die heel simpel en eenvoudig kan toegepast worden zodat genieten van ons leven gemakkelijker wordt. Het is informatie die leeft en die dus ook tot leven moet gebracht worden.

Het belangrijkste aspect van Human Design zit hem in het leren vertrouwen van het lichaam. Ons leven neemt plaats in ons lichaam, zonder lichaam is er geen leven! Is het dan niet wijzer te vertrouwen in ons lichaam om ons leven te leiden in plaats van ons leven te laten bepalen door onze geest en wat die erover denkt? In Human Design termen noemt dit experimenteren met de strategie en de innerlijke autoriteit van je design. Elk lichaam/geest mechanisme is uniek en heeft dus een uniek design dat voor elk van ons op een unieke manier functioneert.
In een workshop die tijdens de tweede week van april in het kasteeltje “Sorhaburu” in het Franse Baskenland wordt georganiseerd,  exploreren we samen op een dynamische manier hoe verschillend elk design is en wat het voor elk van ons betekent om ons lichaam te vertrouwen en onze geest  te observeren.

Tijdens de workshop biedt Dirk Nellens, een analist met een erkende Jovian Archive licentie, informatie over je persoonlijk design en geeft je een kijk op het design van anderen dat sowieso verschillend is. Dynamische oefeningen,  technieken voor het observeren van onze gedachten, een uniek kader, de natuur van het Baskenland, lekker eten en een leuke sfeer staan op het programma. De voertaal van de workshop is Engels maar zonder problemen met Nederlandse “ondertiteling”.

Prijs: 750 € (Biarritz airport pick-up + verblijf vol pension + deelname workshop)
Luchthaven: Biarritz / Ryanair
Data: 5 tot 12 april
Info & Inschrijven: mailtje naar  dirk@mapyourjourney.com

Comments & Responses

Comments are closed.