Opstellingsavond


Op maandagavond 31 maart 2014 organiseert Stien Michiels in samenwerking met Karen Van Heuckelom een opstellingsavond, waarbij onder meer Human Design wordt ingezet als systemische bril om naar een persoonlijke vraagstelling te kijken. Er is nog plaats voor representanten.

Praktisch:
Vlezenbeek – Hemelrijkstraat 52
31 maart 2014 – welkom vanaf 18u30 – we beginnen stipt om 19u00
Bijdrage voor representanten: 10 euro (voor koffie, thee, water + een onvergetelijke ervaring en nieuwe inzichten)
Inschrijven § meer informatie: mailtje naar info@humandesignexperiment.be

Over Opstellingswerk § Human Design
Een opstelling is een ruimtelijke visualisering van aspecten uit iemands Human Design chart die betrekking hebben op een vraag die speelt. Het gaat hier om een opstelling in groep, waarbij derden elementen uit iemands design representeren. Er is geen voorkennis of ervaring vereist, een opstelling vertrekt vanuit het niet-weten.
Human Design is een systeem, en werkt dus ook systemisch: alles heeft invloed op elkaar. Een systeemopstelling werkt rond principes als oorsprong, natuurlijke orde en balans en streeft naar het herstellen van doorstroming. Het is een prachtige, ingrijpende en invoelende manier om inzichten te krijgen in ons eigen systeem en conditioneringen, heling te brengen en opnieuw af te stemmen op onze eigen frequentie.

Comments & Responses

Comments are closed.