top of page

Welkom op Human Design Experiment

Vraag gratis je chart aan.
Maak een afspraak voor een persoonlijke reading.
Volg een verdiepende workshop.
 

Ja, ik wil meer inzicht in mijn eigen unieke zijn
en vraag mijn chart aan

Choose a time

Je chart komt eraan! Jouw informatie komt aan bij een echte mens, we maken hem zelf, en voegen er een persoonlijke boodschap aan toe. Dank om ons die tijd te geven. :-)

Wat is Human Design?

> Dit is een Human Design Chart of Bodygraph

> Human Design geeft je inzichten in jouw conditioneringen, helpt je om beslissingen te nemen die bij je kloppen en kan zo een overactieve mind tot rust brengen. 

Onszelf leren zijn, opent wonderlijke deuren, authentiekere relaties, meer plezier in de ervaring van het leven en verwondering voor wat het leven is. Human Design is een systeem dat informatie biedt voor dit avontuur. Het geeft logische, praktische en grafische antwoorden over hoe we het leven kunnen ervaren als onszelf en dat soort van informatie komen we niet alle dagen tegen! We komen wel alle dagen ‘spreuken’ tegen op Facebook die gaan over het wonder van het leven of de magie van onszelf te zijn en voor onszelf op te komen, maar er wordt zelden informatie gegeven over hoe dat werkt voor ieder van ons op een unieke manier en hoe we dat in ons dagelijks leven kunnen waarmaken. Dat is het waardevolle van Human Design. En het allermooiste? Dat is dat je door die zelfkennis en kennis over de mechaniek veel beter en met meer begrip kan verbinden met de mensen dicht bij jou. 

Lees meer over de oorsprong van Human Design op Jovian Archive, de oorspronkelijke website van Ra Uru Hu, de man die aan de basis lag van dit onwaarschijnlijk krachtige systeem. 

HD Experiment Chart.jpg

Gratis chart

Vraag jouw chart aan, we sturen hem naar je toe met een persoonlijke boodschap. Een eerste inkijk in jouw Human Design.

Vuurtoren

Human Design Reading

Je chart gekregen, hier of ergens anders? Wil je graag wat meer duiding? Misschien kreeg je zelfs al een reading, maar zoek je nog meer verdieping of praktische tips? 

Dit kan online of bij mij in Hofstade

HD Experiment.jpg

Human Design Workshops

We organiseren regelmatig workshops

in Hofstade en omstreken:

'Living Your Design'

'Human Design & Aura Soma'

En andere topics

Auto HD.jpg

Enkele getuigenissen

Sigrid

Generator

Ik stuur met de regelmaat van de klok iemand door naar Gerda: zij helpt mensen als geen ander om zichzelf beter te leren kennen! 

Cat

1/3 Generator

Als er iemand is in België met uitgebreide kennis en ervaring in Human Design, dan is het Gerda wel. En wat zo fijn is aan haar: waar Human Design soms 'hoofdig' en 'mentaal' kan worden, maakt zij het praktisch, geworteld in de realiteit. Love it.

Stien

5/1 Manifesting Generator

Af en toe bel ik Gerda met de 'simpele' vraag: help, los mijn leven nog eens op! Haar antwoord - na een heerlijke lach - is steevast: zal ik je wat vragen stellen? En dat doet ze, en hoe! Voor ik het weet, sta ik weer op de rails. Met mijn eigen wijsheid als gids.

Mijn naam is Gerda

Mijn naam en Human Design. Voor mij zijn ze onlosmakelijk met elkaar verbonden... Lees meer

Gerda De Clippeleer, 3/5 emo projector

Het is nu alweer meer dan 15 jaar geleden dat Human Design op mijn pad kwam. Als projector was ik meteen verkocht: ik had al tal van tools voor persoonlijke ontwikkeling uitgetest, en dit stak er met kop en schouders bovenuit. Zo helder. Zo praktisch. Het ideale systeem om te doen wat ik zo graag doe: anderen ondersteunen en gidsen in de 'bochten' van hun leven. Ik dook er in, volgde tal van trainingen en workshops - aan de bron, bij Ra Uru Hu zelf en leraren die bij hem studeerden. Vandaag combineer ik Human Design ook met aura soma, en werk ik regelmatig samen met anderen om workshops te ontwerpen waar mensen echt iets aan hebben. Geen gefilosofeer maar praktische tips en duiding. Met mijn eigen jarenlange experiment en kennis van aan de bron in mijn achterzak. Welkom!

bottom of page